Computers en Internet

De beste links voor je computer of internet staan hieronder. Neem eens een kijkje!


Active 24 Active 24 is één van Europa's meest belangrijke providers van Internet services, zoals webhosting, domeinnaam-registratie, breedband access, e-commerce en databaseoplossingen voor zakelijk gebruik met meer dan 250.000 klanten. Het van oorsprong Noorse bedrijf heeft meer dan 60.000 websites en 270.000 geregistreerde domeinnamen in 17 Europese landen en de Verenigde Staten. Active 24 is hard op weg om Europees marktleider te worden op het gebied van zakelijke Internet services voor het midden en klein bedrijf. Ze biedt een integraal service pakket aan voor professionele internetoplossingen. Active 24 heeft gekozen voor Microsoft .NET technologie voor het aanbieden van softwarediensten. Active 24 denkt oplossingsgericht en is continu vernieuwend bezig op het gebied van internetdiensten en producten.

AllePaginas.nl Dankzij AllePaginas.nl is het mogelijk om geld te verdienen door eigen pagina's te maken. Voor elke link die geplaatst wordt verdient de maker maar liefst 1 eurocent. Dit kan natuurlijk al snel oplopen als je een beetje je best doet. Een kleine rekensom: Als 2500 links geplaatst worden, is al 25 euro verdiend!

TelecomAdvies.nl Telecomadvies.nl is de shop waar zowel consumenten als zakelijke klanten de nieuwste produkten kunnen bestellen op het gebied van mobiele en vaste telefonie en internet.

Alternate ALTERNATE Nederland is al jaren een bekende naam als leverancier van computeronderdelen en complete systemen. De oorsprong van het bedrijf ligt in Duitsland, waar in 1990 begonnen werd met de verkoop van hardware per postorder. Mede door de scherpe prijzen en het uitgebreide assortiment kennen onze oosterburen ons inmiddels alweer geruime tijd als marktleider. Sinds september 1998 zijn wij ook in Nederland actief, waar we in korte tijd eveneens een goede naam hebben opgebouwd. Met een eigen winkel, technische dienst en helpdesk biedt ALTERNATE Nederland een totaalpakket voor zowel particulier als bedrijf.

Apple Apple is een van de meest gerenommeerde, enerverende en gerespecteerde merken ter wereld, dankzij haar innovatieve producten.

BelStore.nl Belstore levert de particuliere en zakelijke klant gsm´s, PDA's, accessoires, abonnementen van alle netwerken, verlengingen en cash back acties.

ComputerBoek.nl Computerboek.nl is de bekendste computerboekensite met een uitgebreide collectie van ruim 2500 computerboeken. Computerboek.nl richt zich vooral op de professionele markt, maar ook particulieren kunnen er interessante boeken vinden.De site is onder meer bedoeld voor: programmeurs systeembeheerders (web)designers computerhobbyisten senioren

Conrad Electronic Conrad is Europa´s grootste postorderbedrijf op het gebied van elektronica en techniek. Bent u geïnteresseerd in elektronica? Dan bent u precies op de goede plek! Wij bieden een assortiment van ruim 50.000 artikelen, uitstekende service en actuele informatie over elektronica en techniek. Het assortiment is ruwweg in te delen in de volgende productgroepen:
 • Audio, video, SAT/TV & DVD
 • Auto-hifi & auto-accessoires
 • Batterijen, accu´s & laadapparatuur
 • Computer, multimedia & kantoor
 • Elektronica & meettechniek
 • Gereedschap & soldeertechniek
 • Hobby, vrije tijd & fitness
 • Ideas & design
 • In en om het huis
 • Modelbouw & modelspoor
 • Restpartijen
 • Sound & light
 • Telefonie
 • Vakliteratuur
 • Zendapparatuur

Dell NL Dell is de grootste computer supplier ter wereld en levert computer hardware inclusief desktops, laptops en accessoires voor de consumentenmarkt.

InkClub.com (NL) Wij geven gratis inktpatronen weg - u verdient geld!

Lycos Webcenter Lycos is een van top 5 spelers in Nederland. Lycos Webcenter is een totaalpakket waarmee men in een handomdraai zelf een eigen website kan bouwen en onderhouden.

McAfee McAfee heeft een uitgebreide serie producten waarmee u uw PC kunt beveiligen.

Messengertools.nl Messengertools.nl is de grootste aanbieder van Emoticons voor MSN messenger in Nederland.

PCone PCone biedt u een uitgebreid assortiment hard- & software tegen de scherpste prijzen en met de beste service. Snelle levering van alle topmerken door geheel Nederland.

Pixmania.nl PIXmania is de N°1 in Europa voor Electronica Groot Publiek.

Toshiba Toshiba, innovator op het gebied van mobiele en draadloze computeroplossingen.